förkylningstider


Gokväll!

I lördags upptäckte jag att Nora började bli förkyld. Jag hörde att hon lät täpt i näsan så misstänkte att en förkylning var på gång. 
Natten till söndagen vaknade Nora många gånger och grät. Visst händer det att hon vaknar någon gång på natten men det brukar inte vara 3-4 gånger (oftast 1 gång). Ibland vaknar hon inte alls. Det var märkligt att hon vaknade så många gånger. Dagen därpå fick vi svar på varför - en förkylning.

Även att Nora vaknat flera gånger under natten påverkade det inte henne något märkbart. Hon var på relativt bra humör trots en rinnande näsa och hosta. Lite grinig var hon självklart men det är ju alla ibland.


Vi har därför passat på och tagit det lugnt här hemma under de senaste dagarna. Igår fick vi besök av Noras faster en snabbis och de passade på att busa lite trots en förkylning. Har svårt att fatta hur hon kan vara så pigg trots förkylningen. Jag har även börjat med att introducera lite större matbitar. Som kanske inte det bästa läget när hon är sjuk. Men fungerar sådär än så länge. Det tar tid innan hon vänjer sig. Det gäller bara att ha tålamod så kommer det.

Idag har vi legat inne och myst en hel del. Vilket inte varit helt fel då hon ville gå upp vid 05 tiden. Det gillade inte mamma som inte är någon morgonpigg person. 
Därför hade jag hoppats att vi kunde vila lite efter frukost. Nora ville något helt annat. Ligga och mysa i soffan fungerade en stund tack och lov. 
Jag försökte få henne att vila vid den vanliga tiden men det gick inte alls. Hon bara stod upp i sängen och grät. Hon ville inte sova! Det blev en sen vila för både mig och Nora idag. Men fick henne till slut att vila. 


Noras förkylning börjar äntligen bli bättre och pappan och Nora har busat lite idag. Tyvärr börjar börjar jag och sambon känna oss sjuka. Så himla typiskt när Nora börjar bli bättre. Men bara att vänja sig inför förskolan som snart drar igång.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0