På äventyr hos farfar


I några dagar har Nora börjat vakna oftare på kvällen/natten. Lite lustigt för oss som är vana vid att hon sover bra. Hon sover garanterat bra jämförelse med andra barn som kan vakna flera gånger per natt. Men för oss blir det skillnad och det sliter lite på en.

Just idag var det ingen bra dag att sova dåligt då vi var bortbjudna till Noras farfar. Då kan det behövas energi. Nora tyckte att det var dags att stiga upp innan 06. Det kändes sådär måste jag säga båda hade behövt mer sömn. Dessvärre blev det inte mycket mer sömn för någon av oss. Nora sov bara en kort stund innan vi åkte. 

Som vanligt när vi är iväg tar det en massa energi. Vila är bara att glömma. Full fart medvetslös! Så var det verkligen. Vi hann inte långt innan hon somnade på vägen hem. Tur att hon ändå kunde somna för kvällen när det var dags trots att hon sov så nära inpå.

Det var en lättnad när lillan äntligen somnade. När hon sov kunde jag förbereda lite mat till veckan. Vilket underlättar när sambon arbetar kväll. Håller tummarna för att hon sover bättre under veckan.

Höstskorna införskaffade


Inköpslistan till förskolan är lång. Lite för lång känns det som, tur att Nora hinner fylla år innan förskolan börjar. Idag kunde vi bocka av en sak till  på listan, nämligen höstskor. Även om Nora inte kan gå är skor ett måste för att kunna vara ute med de andra barnen. Har funderat på att ta tag i det ett tag och äntligen gjorde jag något åt saken.

Jag och Nora begav oss ner till stan för att hitta ett par höstskor. Innan vi kunde köpa de perfekta skorna var vi tvungna att mäta Noras fötter. Expediten hjälpte oss med både att mäta och visa olika skor. Egentligen har de inte så små skor som lillan behövde. Men nu när det är höst kan skorna vara lite större.


Skorna köpte jag på din sko och verkade toppen. De är vattentäta och kan användas fram till snön kommer. Ska bli spännande och se vad vi går för höst/vinter. 

Våran tjej börjar bli så stor snart ett år och snart en förskoletjej. Vi kan inte vara mer stolta över vår dotters framsteg.
RSS 2.0