Noras första födelsedag


Natten till idag för exakt ett år sedan kom den här vackra varelsen till världen. Att det redan gått ett år känns obegripligt. Hon föddes ju nyss? 


Det var den vackraste och minsta varelsen med sina 42 cm och 2155 gram. Ändå lyckas hon charma alla med sina blå ögon och sitt underbara leende. 


Visst är hon liten men följer sin viktkurva och längkurva. Idag väger hon 8 kg och är 72 cm lång. Hon gör även världens framsteg. Nora kryper numera på knäna och pratar en hel del. Inte riktiga ord men ändå. Hon pekar på det ena och andra och säger "dääär" vi ska då svar vad det är för något hon pekar på.
Känns otroligt vad de små liven utvecklas under ett år och det är så härligt att följa hennes utveckling. Får inte glömma att hon har 7 tänder och inom kort börjar förskolan. Stora tjejen! 


Grattis älskade unge på din ett-års dag. Idag var jag inne och väckte henne strax efter halvåtta, vilket sällan sker. Dessutom orkade hon knappt hålla ögonen öppna när frukosten serverades. Lilla skrutten Hoppas att du snart piggnar till. 


Jessica
2018-10-03 @ 09:01:10
URL: http://korkochkapsyl.blogg.se

Stort och varmt grattis, ett år, visst går det för fort! <3

Svar: Tack så mycket! jag kan knappt fatta att hon redan funnits med oss i ett år. Känns ju som att hon föddes nyss.
yesc.se

Sarah
2018-10-03 @ 14:58:21
URL: http://CheerSarah.devote.se

Grattis till henne :)

Svar: Man tackar!
yesc.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0