Inskolning på förskolan, dag 5

Hej på er!


Måndag ny vecka och inskolningsdag 5. 
Nora har blivit förkyld igen. Måste säga att jag börjar tröttna på alla dessa förkylningar som går. Det känns som att hon blir förkyld hela tiden. Nu får det vara bra med förkylningar. 

Att hon blev sjuk igen chockar mig inte speciellt mycket. Men eftersom att det bara handlar om en timme gick vi till förskolan idag. Det var fler än Nora som var sjuka. En av Noras pedagoger hade också blivit sjuk. Det innebar att det var mindre personal på plats. Men vi kunde ändå vara där en timme som var tanken. Håller tummarna för att pedagogen är frisk till i morgon som underlättar för de övriga på Noras förskola. 

Idag har vi varit inne på förskolan med några andra förskolebarn. Vi har försökt rita som inte blev någon teckning utan utforskning av kritor. Men allt måste undersökas. Sedan har det varit fullfart och utforskning med pedagogen och de andra barnen. 

Pedagogerna tycker att det går så bra för Nora och är inte alls oroade för henne. I morgon är tanken att jag kommer lämna henne men vara kvar på avdelningen om hon skulle behöva mig. Det känns sådär men ändå skönt att äntligen få det avklarat innan jag börjar arbeta. Ska bli spännande och se hur hon reagerar men håller tummarna för att det går bra. Vår stora tjej som är så duktig och nyfiken.

Efter förskolan fick jag med mig en sliten Noris hem. Det blev att vila efter lite mellis. Hoppas hon är lite piggare när hon sovit lite. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0