Inskolning på förskolan, dag 4Imorse var jag inne och tog upp Nora strax före 07:30 för frukost och blöjbyte. Byta blöja är aldrig kul men brukar bli bättre efter mat. Idag var Nora lite grinig och jag hade svårt att göra mig klar innan vi skulle bege oss mot förskolan.

Dagens plan på förskolan var idag att vara utomhus och kolla in deras gård. Därför var jag där lite tidigare så vi hann vara inne lite och ta på Nora mer kläder. Nora hann utforska förskolan lite mer innan vi skulle gå ut på gården. 

Vid 9 tiden begav vi oss ut. Till en början gick det bra att vara ute. Hon gick med mig, satt i sandlådan och lyssnade på sånger. Men rätt snabbt blev det tråkigt att vara ute. Istället fick jag bära runt henne då hon inte ville vara på marken. Det kändes sådär att vara ute med henne då hon inte riktigt uppskattar att vara ute när hon inte kan gå. 

Under vistelsen på gården kom en gammal lärare fram och presenterade sig. Jag berättade då att jag gått där när det var skola där och fick då reda på att hon varit min lärare. Så kändes lite lustigt men samtidigt kul att se gamla bekanta. 
 
Vi gick tillslut in då pedagogerna förstod att det inte var kul för Nora och att hon behövde rör på sig. Tanken var att vi skulle ätit på förskolan men, Nora såg sliten ut så det blir nästa vecka. 


Så var första veckan avklarad och allt har gått bra för Nora. Personalen är inte det minsta oroliga för att det ska gå bra på förskolan för Nora. Vilket känns toppen! 

När vi kom hem från förskolan var lillan sliten. Hon fick lunch och sov i drygt två timmar då jag väckte henne. Hade jag inte väckt henne hade hon säkert sovit längre. Men det var välbehövligt med vila även för mig. Nu laddar vi inför nästa inskolningsvecka. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0