Sommarplagg


Det lönar sig att samla på blöjkoder. 

När Nora föddes använde hon Pampers blöjor. Det blev ingen lång period ganska fort upptäckte vi att de inte satt bra. Då vi hade hört positivt om libero så gick vi över till dem. Vi har varit super nöjda sedan bytet.

Sedan vi bytte från pampers till Liberos blöjor har jag passat på att använda deras koder för att samla poäng. Koderna står på insidan sv paketen. Poängen kan man sedan köpa prylar för. Ju fler koder som skrivs in ju fler poäng får du per gång du skriver in koderna. Jag har tjänat ihop ett par koder och kände att det var dags att utnyttja dem. Det svåra var att välja vad jag ville ha.

Jag beslutade mig för att få en gratis body från Lindex. Bodyn kan skickas hem (frakt tillkommer) eller hämtas i butik. Jag valde att hämta ut i butik då den blev gratis. När jag hämtade ut bodyn passade jag även på att köpa en solhatt. 
JossanHaugen
2018-05-17 @ 23:31:25
URL: http://jossanhaugen.blogg.se/

Gud vilken fin och söt body, vet du om Lindex säljer dessa i sin webbutik nu? :) Söker några söta bodys till min bästa vän som väntar en flicka :)
P.S. Vilken fin blogg du har! :)

Svar: Visst är den! Bodyn finns online (beställde den online). Skriv bara in body i sökrutan på lindexs hemsida så ska den dyka upp. De har även fler söta bodys. Kapphal har också mycket fina kläder men de kostar givetvis lite mer.
Tack så mycket!
yesc.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0