Parkhäng i värmen


Vilken arbetsdag! På grund av sjukdomar känns det som att vi har fått jobba ihjäl oss idag. Riktigt så är det inte men ändå känns det lite så bär vi far runt till så många ställen. Det var så skönt när arbetsdagen äntligen var över och jag kunde gå hem och koppla av.


När jag kom hem passade jag på att ta med Nora till lekparken. Hon behövde något annat att tänka på istället för tandsprickningen. Hon har haft väldigt ont de senaste dagarna så det var perfekt sätt att distrahera henne med. Hon blev nöjd så fort hon hamnade i vagnen och i en gunga. Det komiska var att hon var mer road över ett par äldre killar än att gunga. Hur ska detta sluta när hon redan tycker att killar är intressanta?

Första morsdagfirandet

 
Idag är den inte vilken dag som helst utan alla mammors dag. Hoppas alla mammor har blivit firande ordentligt av sina barn. Själv hade jag äran att fira min allra första morsdag med de finaste jag har (dottern och sambon 💕). Jag hade inte kunnat ha en mer mysig morsdag.
 
Att även fått äran att bli mamma till den här vackra dottern känns helt obeskrivligt.
 
 
 
Här är de fina morsdagpresentera jag fick!

utflykt till lekparken


Under eftermiddagen har hela familjen varit i lekparken. Lekparken ligger i närheten av där vi bor. Perfekt med en lekpark i närheten av där vi bor. 

Till en början såg lillan lite skeptisk ut när hon sattes i gungan. Men insåg snart att det inte var så tokigt att gunga. Det såg ut som att hon uppskattade utflykten. Det var nog inte sista gången vi besöker en lekpark. 

Tänderna fortsätter att bråka därför var en utflykt till lekparken toppen.

RSS 2.0