Vilken händelserik dag

Hej på er! Idag nåddes jag av nyheten av att ännu en släkting avlidit. Det var min kusin som hörde av sig och berättade händelsen. Anledningen till att det var min kusin som berättade är för att jag inte har någon direkt kontakt med övriga släktingar. Så är tacksam för att hon berättade nyheten. Hur jag än kommer göra med begravningen så har jag ändå chansen att välja. Tyvärr har jag aldrig haft någon vidare bra kontakt med personen som säkert inte bara är mitt fel. Däremot i vuxen ålder är det självvalt av olika anledningar. Om det var rätt eller fel val har jag funderat lite på men läget är som det är och inget jag kan påverka nu.

Personen dog under förra veckan efter att ha varit dålig sedan en tid tillbaka. Dödsorsaken är oklar, en del blev nog chockade att det hände nu då ingen misstänkt att det var på gång. Hur illa jag än tycker om en person så hoppas jag att han inte led. Han hade ändå tur som slapp att hamna på ett ålderdomshem utan dog hemma i sitt hem innan hem ens var att tänka på. Ålderdomshem idag är nog inte mycket att hänga i julgranen. Så får hoppas att det blir bättre då även de gamla är värda att ha de bra sista tiden i livet.

Begravningen äger rum om några veckor och funderar på hur jag ska göra. Av olika anledningar har jag ont i magen av att ens tänka på att gå dit och träffa alla som är där. Tycker det känns trist att det blivit en hel del begravningar den senaste tiden. Nu får det vara nog ett tag. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0