Rensning av vinden

Här hemma har vi flyttkaos med kartonger och bråten från vinden. Vi har börjat rensa vinden så vi har lite mindre att göra vid flytten.
 
Hej och hallå!
Har tidigare nämnt för er att vi ska flytta till ett större boende. En lägenhet med bra planlösning, tvättmaskin, torktumlare, öppenspis, balkong helt enkelt ett toppen boende. Vi längtar båda till flytten och räknar ner dagarna. Eller det är nog mest sambon då han ska vara pappaledig. Vem skulle inte längta efter det? Att vara hemma med sitt barn är ju underbart att se de växa och utvecklas.
 
Nåväl nog om barn och föräldraledighet. Återgår till att prata om flytt och flyttförberedelser. Vi har under några dagar haft kaos med kartonger som ska rensas. Kartongerna kommer från vinden och behövde verkligen rensas. Mycket av det som lår i lådorna valde vi att inte spara. Vilket gör att det blir mindre att flytta. Ställde mig frågan: hur f*n kan man spara på så mycket skit? Det är inte alltid vi börjar att rensa vinden. Tidigare har vi tagit förrådet i samband med flytten. Inget smart val så här i efterhand. Det gjorde att vi hade en himla massa att göra den dagen flytten skulle ske. Därför kändes det skönt att den här gången ta lite i taget. Vi visste dessutom att vi hade en hel del som behöver rensas på vinden. Det blir lätt så när allt skit man har hamnat i förrådet. Helt otroligt vad mycket man hinner samla på sig. 
 
I helgen kommer vi rensa mer och börja köra saker som ställs i ett förråd. Känns riktigt skönt att slippa köra allt på en gång utan dela upp det.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0