På strålande humör


Här sitter Nora i vagnen och är på strålande humör. 

Hej och hallå! Har tidigare berättat att Nora börjar få sin första tand i underkäken. Det gör att hennes humör inte är på topp. Vilket inte är konstigt det måste göra fruktansvärt ont när det tränger igenom något vasst genom tandköttet. Känns tur att jag inte minns hur det kändes när jag fick tänder. En del saker minns vi nog inte av särskilda anledningar. Det kan inte vara bra att minnas allt vi går igenom. Vissa saker är smärtsamma och kanske lika bra att vi inte minns dem. Är i alla fall glad att lillan har bra dagar då hon verkar lida mindre. Hoppas den eländiga tanden snart bryter igenom. 

Här försökt googla lite på hur lång tid det tar innan tanden bryter igenom utan några vettiga resultat. Antar att det bara är att avvakta och se när den lilla rackaren tittar fram. Har provat att smörja multi-mam babydent på hennes tandkött utan några större förändringar. Det är en gelliknande tandkräm som smörjas in på tanden och tandköttet och kan användas så ofta den behövs. Tråkigt att det inte gjorde någon skillnad för Nora. När hon haft som mest ont har tyvärr bara Alvedon fungerat. Som bara kan ges 2 dagar i rad om inte läkaren säger något annat. Vi gav däremot inte flera utan en på kvällen så de bör kunna tas flera dagar. 

Trots att en tand är på gång har Nora varit på strålande humör idag. Härligt att se henne på bra humör igen då hon haft flera bråkiga dagar. När hon har varit på bättre humör har vi passat på och busa. Underbara unge vad ditt leende är härligt och glädjespridande. 

Som ni kan se på bilderna börjar visa tecken på att hon vill sitta själv. Hon sitter själv i vagnen men kanar ner lite så det blir inga längre stunder hon sitter i vagnen. Än så länge här vi kvar liggdelen då sittdelen inte går att ha i liggläge. Så innan vi byter ska hon kunna sitta ordentligt själv.

Jag satt med Nora i knät kämpade hon som för att sitta upp själv. Än så länge har hon lyckades men det är inte långt kvar. Med hennes envishet och styrka kommer det inte dröja länge med något. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0