Nyinköpta vårkläder

Idag har jag och dottern varit och besökt butiken Busfrö nytt & bytt. Jag ville kolla om de fått in några nya barnkläder. Att kolla deras utbud är något göra med jämna mellanrum. De kan ju fått in några fina barnkläder. Idag hittade jag inte hitta mycket ny kläder, ibland kan det vara svårt att se då jag inte minns allt de har. Dagens shoppinglista bestod av hitta en klänning till lillans garderob. Givetvis kommer ni att få se de fina fynden jag gjort. Ja det är riktiga fynd! I och med att det fanns pengar på mitt inlämnarkonto betalade jag endast 6 kronor för klänningen och koftan. Kan det bli bättre? Ja det kan det visserligen helt gratis! Men känns helt okej att bara betala 6 kronor.
 
 
Tycker både koftan och klänningen är så söta. Innan jag bestämde mig för den här tittade jag på en annan klänning men gillade den här, så den blev det. Givetvis var även den andra klänningen av märket Newbie. Jag bara älskar Newbie. Kappahl har så söta Newbie kläder men de är lite väl dyra med tanke på hur kort tid de kan användas. Därför känns det extra bra att kunna köpa Newbie kläder begagnat. 
 
Än så länge är det jag som bestämmer vad Nora ska ha för kläder. Tycker det ska bli intressant och se vad hon får för klädsmak.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0