Ny bvc-sköterska

Gokväll på er! Under senaste bvc besök fick jag reda på att vår bvc-sköterska ska sluta. Det kom som en chock för mig! Jag hade aning om att hon skulle sluta. Hade hoppats på att få behålla henne ett bra tag. Hon var varit toppen sedan start och kommer bli tråkigt att inte ha henne som sköterska längre. 
 
Anledningen till att hon ska sluta är för att hon har en vikariattjänst. Vikariattjänsten går i april då orginalsköterskan kommer tillbaka. Så ska bli spännande och se vem nya sköterskan är. När sköterskan tackade ja visste hon att det skulle bli jobbigt att skiljas från alla mammor och framförallt barnen. Kommer hinna träffa henne i alla fall en gång till.
 
Vad tråkigt att detta ska ske när vi lagom lärt "känna" varandra. För mig är det en stor trygghet att känna personen för att kunna ta för mig. Samtidigt är det en bra övning jag behöver utsätta mig för. Det kan aldrig bli bättre om jag inte ger det chansen eller försöker. Så bara att ha ett öppet sinne och se vad som händer. Det blir säkert bra skulle jag tro.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0