Smärtlindring vid tandsprickning


Förra veckan var jag på apoteket för att hitta någon smärtlindring mot Noras tandsprickning. Då hittade jag Mulit-mam babydent som är en naturlig gel för bebisar som håller på att få sina första tänder. Gelen är naturlig och lindrar smärtan, neutraliserar skadliga bakterier och minskar svullnaden som är vid tandsprickning. Förvara gelen i kylen för att förbättra lindningen.

Applicera rikligt med gel på det irriterade området. Smörj sedan ut gelen antingen med ett rent finger eller en tandborste. Därför passade jag på att köpa Noras första tandborste sol hon inom kort kommer ha användning av. Tandborsten har inte använts så flitigt då gelen inte gett den effekten jag hoppades på. Jag kan ge gellen ibland men det som hjälper bäst är Alvedon. Det ger jag bara när det är kris och inget annat hjälper. Misstänker att tandborsten inom kort kommer användas mer.

Köpte även en mindre bitring då den vi har är för stor. Den nya funkar perfekt och blev genast populär här hemma. Håller tummarna för att de små tänderna kommer upp snart så hon slipper ha ont. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0