Noras första feber

\n
\n
 
\n
Här hemma har vi sjukstuga, som har hållt på sedan förra helgen. Den första som blev sjuk i den eländiga influensan var sambon. Han har haft värk i kroppen & huvudet, varit snorig, haft feber och hosta. Allt det där som brukar höra till en förkylning/influensa. Enligt honom själv är det den värsta sjukdomen han kan minnas.
\n
 
\n
Jag hade hoppats på att Nora och jag skulle klara oss från influensan men nej. Under gårdagen märkte jag att Nora åt sämre, sov mer och var lugnare än vanligt. Därför tog vi tempen när sambon vaknade. Termometern visade 38.1 grader. Det var lika bra att henne en alvedon. Jag passade också på att ta tempen på mig som visade 38.1 men steg under kvällen till 38.4. 

Natten till idag har varit sådär, Nora somnade inte fören cirka halv 3. Hon vaknade vid 12 tiden. Det brukar fungera att ha henne på bröstet, inte nu. Vi provade och ge henne mat det fungerade ett tag. Det slutade med att jag fick ge henne en till Alvedon. När humöret lugnat sig ville hon allt annat än att sova. Efter ungefär tre timmar kunde vi äntligen sova.

I morse tog lillan sovmorgon till 8.30 vilket händer väldigt sällan. Skulle tro att det var välbehövligt efter natten som varit. 
Idag har Nora och jag än så länge varit feberfria vilket jag hoppas fortsätter även under kvällen. Har inte samma smärta i kroppen idag som igår (peppar peppar ta i trä). Håller tummarna för att det fortsätter att gå åt rätt håll. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0