Mammas lilla medhjälpare

Hur kan barnstolen krympa så mycket, eller är det den här busungen som vuxit? Helt ofattbart vad hon växer.
 
Hej och hallå! Idag har vi haft roliga vardagsbestyr för oss. Roligt går att diskutera, tvätta är inte jätteroligt att göra men behövs. Däremot har vi fått tvätta oftare sedan Nora föddes vad nu det kan bero på. Kanske har och göra med att hon skitar ner sig som barn har en förmåga av att göra.
 
Den här veckan arbetar sambon kväll så Nora har följt med mig till tvättstugan. Tycker det känns skönt att tvätta 2 gånger i veckan oavsett om sambon är hemma eller inte.  Annars brukar det kunna bli så mycket tvätt. Det är bökigare när han inte är hemma men allt går att lösa bara man vill. Det är andra gången hon är med till tvättstugan och det fungerar att ha med sig Nora. Jag har henne i hennes bilbarnstol. Den är tung att bära på längre sträckor men fungerar kortare sträcker som till tvätten. Det är tur att tvättstugan inte långt bort från lägenheten. Det tar max någon minut att gå dit därmot tar det lite längre tid den här årstiden då det kan vara halt på gården. Även att det inte är så långt går det åt att klä på Nora så hon inte blir kall.
 
Väl inne tvättstugan brukar det gå bra hon tittar runt och ser vad som händer. Givetvis har jag även vissa stunder då hon kan vara gnällig då hon är trött. Men överlag fungerar det bra tycker jag.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0