Första tanden

 
Under de senaste dagarna har lillan börjat dregla, bajsa och haft händerna mer i munen. Hennes humör och aptit har också varit sämre. Vi har inte funderat så mycket på det då vi trott att det hängt ihop med 5-månaders vaccinet hon tog i måndags. 
 
Idag har det gått 4 dagar sedan vaccinet togs och hade lite misstankar att det kunde vara tänder på gång. Dessutom kändes det som att om det var vaccinet som gjorde henne på dåligt humör borde det gått över nu. 
 
När Nora var någorlunda lugn och nöjd passade jag på och känns i hennes mun. I underkäken hittade jag en liten tand som var påväg upp. Precis som jag trodde. Var skönt att få det konstaterat varför hon är som hon är och göra något åt det. 
 
Jag trodde inte att hon skulle få sin första tand redan, då hon bara är 5 månader. Visserligen var sambon tidig med sin första tand jag själv har jag ingen aning om när jag fick. Det är nog inte så konstigt när jag tänker efter. Det tråkiga är att de små liven ska må dåligt när de kommer fram. Vissa har tur och slippa, inte Nora. Hållet tummarna för att det blir bättre ju fler tänder som kommer. I morgon ska vi införskaffa en bitring och flytande Alvedon för att lindra den värsta smärtan. Hoppas att det hjälper. Lilla hjärtat som brukar vara på så bra humör hon är sig inte lik de här dagarna. Hoppas det snart är över och att tanden tittar fram helt.
Anonym
2018-03-10 @ 12:16:12

Du fick din första tand 15/3 har jag skrivit. Då var du 8 månader ca. Jag ammade till du var 9 månader.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0