Fem månaders vaccin

 
Så var det åter igen dags för de eländiga vaccinsprutorna för Nora. Det är 2 månader sedan det förra vaccinet togs. Även att det är andra gången hon tar vaccin är jag inte mer bekväm för det. Jag har alltid ogillat sprutor. Vad som gör det obehagligt kan jag inte sätta fingret på men jag gillar inte sprutor.
 
Även att jag ogillar sprutor tycker jag vaccin är bra.  Då många barn slipper sjukdomar som var vanliga förr innan vaccinet uppfanns. En himla bra uppfinning! 
 
Första gången Nora tog vaccinet blev hon ledsen, vilket inte är så konstigt. Vem skulle inte bli ledsen om någon kör ner två sprutor i benen? Tyckte det gick ganska smärtfritt. Jag däremot tyckte det kändes lite jobbigt. Har tidigare varit med om att de tagit en massa blodprover på henne som gjort att jag tycker det känns lite jobbigt när de sticker henne. Den känslan sitter nog kvar lite.
 
Andra vaccinet gick också bra. Skillnaden var bara att hon skrek mer den här gången. Stackars lillan. Hon lugnade ner sig efter en stund och var som vanligt. Väl hemma brakade helvetet loss igen. Hon var inte alls glad! För att lugn ner henne på vi oss och myste i soffan. Efter en tupplur var hon på bättre humör, ville busa och var precis som vanligt.
 
Inte bara vaccin.. Vi vägde och mätte också. Dagens vikt stannade på 5760 gram och längden 61 cm. Hon har vuxit 20 cm och gått upp 3605 gram på 5 månader. Helt otroligt! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0