Färgrika barnkläder

Var inne på Busfrö nytt & bytt och fyndade de här kläderna till Nora. Där jag fyndat mycket fina begagnade barnkläder. Varför köpa nytt när det finns minst lika fina begagnade kläder?
 
 
Hej på er!  Idag är det andra dagen på vecka 10. Hade inga speciella planer för den här dagen när jag vaknade men det ändrades vid lunch. Jag kom på att jag ville fixa i lillans byrålåda. Det har länge varit kaos i lådan så kände att det var dags att ta tag i oredan. Vilken skillnad det blev och mycket lättare att hitta hennes kläder.
 
Underbara unge vad du växer... Kan knappt fatta hur fort Nora växer ur sina kläder. Jag rensade nyligen ut en del i storlek 50-56. Tydligen rensades inte allt bort och nu är de på tok för små. Nu är det storlek 62 som gäller. När jag rensade ur hennes låda insåg jag att hon skulle behöva lite mer kläder. Framför allt bodys och byxor.
 
Var och lämnade in damkläder på Busfrö nytt & bytt och passade på att kolla på kläder till Nora. Har lämnat in kläder tidigare som nu hade sålts och hamnat på mitt konto. Prefekt! Det innebar att jag inte behövde betala något för Noras kläder. Dessutom fick jag lite pengar kvar till nästa gång jag behöver handla mer. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0