Begagnade bebiskläder

Nya klädfynd från Busfrö nytt & bytt. Är de inte för söta?

För några dagar sedan var jag inne i begagnadeaffären Busfrö nytt & bytt. Jag hade för mig att jag hade sett ett par converse för barn sist jag var inne i butiken. Än så länge har vi inte skaffat Nora första skor. I och med att jag hade fått för mig att det var ett par converse ville jag gå tillbaka och kika på dem.

När jag kommer in i butiken går jag direkt till hyllan med skor. Jag kollar överallt men kan inte hitta några converse. Jag lämnar hyllan med stor besvikelse. Jag hade ju velat köpa  hennes första skor. Det får bli en annan gång. Än så länge är det ingen brådska då lillan varken kan gå eller krypa.

Trots den stora besvikelsen med skorna gick jag inte hem tomhänt. Jag hittade två bodys (newbie och Winnie the phu) samt en batgirl tröja. Vilka fina fynd och jag betalade endast 37 kronor då jag hade pengar på inlämnarkontot jag har hos dem. Toppen att det finns inlämnarkonton där man kan lämna in kläder och få betalt för dem. Himla smidigt system då jag handlar en del i butiken.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0