åtta-månaders bebis


Idag är det 8 månader sedan Nora kol till världen. Är osäker på vad hon väger men lite över 7 kg och tror hon är mellan 65-70 cm lång. Nora har nu varit hemma med pappa en hel månad och det har gått jättebra.

Sömn: Nora sover oftast bra om nätterna. Somnar mellan 18-19 och sover oftast hela natten utan att vakna. På dagen sover hon oftast efter att hon har ätit en måltid ibland före. 

Mat: Nora äter cirka var tredje timme. När hon vaknar får hon välling därefter, gröt, barnmat, gröt och välling. Ibland kan detta ändras om hon skulle bli hungrig tätare eller om hon är grinig. Hon har även upptäckt att klämmis ät supergott och blir helt tokig när den kommer fram. 


Motorik: Sedan hon fick läragåstolen har hob lärt sig att ta sig fram själv. Nu är det full fart på henne och det gäller att hålla kolla så hon ijte river stället. Hon vänder sig fortfarande för att ta sig någon stans men ibland kan hon ta sig framåt om hon vill. Däremot kryper hon inte. Det är roligare att köra omkring med gåstolen. 

Gillar: att sjunga imse vimse spindel. Hon gillar även när vi vinkar till henne. Se sig själv i spegeln är också skojigt. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0