Mor och dotterstund


Idag är pappan iväg på egna äventyr, medan jag och Nora är hemma. Vi har legat och myst framför Tv:n, busat, badat, städat och Nora har upptäckt att balkongen finns. Ojoj så spännande det kan vara med nya platser. Som tur var försvann intresset ganska snabbt. 


Bada är livet


Den här lilla tösen älskar att bada.  När hon var mindre var det läskigt men nu är det bland det bästa hon vet. Givetvis finns det nackdelar med att hon gillar att bada. Hon ska blöta ner omgivningen så himla dant. Gå upp från badet är heller inget hon uppskattar, både kallt och tråkigt.


Här är en bild som är tagen efter badet. 

Glad midsommar


Vi har haft en kylig men trevlig midsommar. Vi har spenderat Noras första midsommar en bit utanför Söderköping. Där Noras farfar bor. Totalt var vi cirka 10 personer som var där och firade midsommar.

Som alltid under högtider serverades det massor med mat. Bland annat grillat som är så gott.


Nora har varit på toppen humör då hon fått en massa uppmärksamhet. Den ungen älskar verkligen att få vara med och se vad som händer vilket jag kan förstå. 

Vi passade även på och hälsa på tjurarna som går vid tomt gränsen. Nora var inte speciellt intresserad av tjurarna men kanske kommer när hon blir äldre.
RSS 2.0