Vilken start på föräldraledigheten

 
Sista arbetsdagen är äntligen avklarad. Nu återstår nästan 3 månader av föräldraledighet. Så himla skönt!
 
Noras pappa valde perfekta kvällen att åka iväg och fiska på. Lillan har varit gnällig sedan han åkte hemifrån med enbart små korta stunder då hon var på bättre humör. Hade tur som kunde fixa maten utan några större gnissel. Att äta maten var inte lika enkelt. Innan jag åt gick jag och gjorde Nora klar för sängen och la henne i sängen. Hon ville inte som mamma ville. Sova är överskattat ansåg hon! Efter mycket om och men fick jag ge henne lite mer mat och läsa en bok för henne så somnade hon till slut. Innan hon somnade var det en hel del skrik så matro fanns inte på kartan. Kändes skönt när hon äntligen somnade.
 
Tanken var att ha en lugn kväll framför Orange is the new black, John Wick eller boken jag läser. "Orange is the New black" har precis släppt nya säsongen så var lite sugen på att se den. Men känns att det får vänta lite.
Energin och lusten till att göra något blev som bortblåst under tiden lillan var på grinigt humör. Nu vill jag bara koppla av i sängen som jag misstänkte att det skulle bli. Som tur var kommer det fler dagar då jag förhoppningsvis har mer energi till att göra saker.
 
Hoppas även lillan är på bättre humör under morgondagen. Oavsett humör är hon de bästa som hänt oss!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0