på äventyr i lekparken


Idag när jag kom hem från jobbet möttes jag av en vild unge. Nora var över allt och gjorde sådant hon inte får göra. Något hon gjort större delen av dagen hemma med pappa. Busunge vad ska det bli av dig?
Hon tycker det är så kul att utforska allt och göra sådant hon inte får göra. På bilden kan ni se när hon utforskar badrummet.

Idag hade pappan bestämt sig för att åka och fiska och jag tog Nora. Medans pappa var iväg passade vi på att ta en sväng på stan för att titta efter en bok. Jag var på jakt efter sagor, sägner och skrock från Gästrikland. Boken är skriven av Jan Sterner och blev tipsad om den via en pod som jag nyligen börjat lyssna på. Podden kommer jag tipsa om i ett annat inlägg för er som är intresserade.

Tyvärr visade det sig att Akademibokhandeln inte hade boken. Attan vilken osis! Istället fick det bli en helt annan bok. Det blev Monster av jörgen Jaeger som är en norsk deckarförfattare. Tror den kommer vara riktigt spännande.


Handling: "elvaåriga Thea Dahl kliver av skolbussen och beger sig hemåt, på gott humör. När hon väl kommer hem är hon i chock. Vad såg hon, vad hände?
Efter att Anne Dahl brutit sig loss från ett destruktivt äktenskap lever hon på hemlig ort med sin nya man och sin dotter - alla med skyddad identitet, under ständigt dödshot från Annes ex-man och Theas får, Ragnvald. Har han lyckats hitta dem? Så sker ett mord. Ett mord som ändrar allt.
Med god hjälp av den sjukskrivne länsmannen Ole Vik och hans vikarie Marte Mellingen avslöjar kommissarie Cecilie Hopen en kriminell ondska som ingen av de erfarna utredarna någonsin sett maken till."

Jag och Nora gick även till lekparken och gungade lite som hon verkade uppskatta. Tyvärr lyckades jag inte fånga när hon var som gladast. Oavsett är den här ungen för söt.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0