Monster av Jorgen Jaeger

Handling:

"Anne lever under skyddad identitet på hemlig adress. Hon är lycklig med sin nya kärlek och dessutom höggravid, men har svårt att släppa rädslan för sin våldsamma ex-man Ragnvald.

En eftermiddag kommer dottern Thea hem vettskrämd från skolan, men vill inte säga vad som har hänt. Strax därefter hittas Annes nya man misshandlad. Och så doftar lakanen som Ragnvalds rakvatten

Anne är säker på att han lyckats hitta dem, men polisen Ole Vik och hans kollega Cecilie Hopen kommer snart att upptäcka att historien är betydligt mer komplex än så."

"Monsterär åttonde delen om Vik och Hopen. Det är första delen som tryckts på svenska. Den Norske författaren har lyckats fånga mitt intresse så pass att jag mer än gärna läser fler böcker om Vik och Hopen. 

Mina tankar:

Redan efter de första sidorna i boken var jag fast. Jag älskar hur författaren lyfter fram spänningen redan på de första sidorna. Vilket gör att jag som läsare bara vill fortsätta att läsa. För att vara första boken jag läser av den Norske Jorgen Jaeger är jag mycket positivt överraskad. Ser fram emot att fler böcker översätts till svenska.

Betyg

5/5
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0