kvällspigg skruttunge

Idag har det varit en sådan där dag då saker varit mindre roliga. Men alla har vi sådana dagar så inget konstigt med det. 
När jag kom hem var Nora på bra humör, jag däremot var sliten efter att ha vaknat av smärta i magen som kommer och går. Men bara att slita sig upp och ge sig iväg till arbetet. Dagen på jobbet var bra och jag möttes av en glad unge i gåstolen när jag kom hem. Härliga och underbara unge! 


När jag kom hem fick jag lägga mig och vila en stund på grund av huvudvärk. Tyvärr blev den inte mycket bättre efter lite sömn. Den blev som tur var bättre under kvällen. Vilket var tur. När huvudvärken börjat släppa passade jag på och ta fram kameran och knäppa lite bilder på Nora. 


Det var lugnet före stormen. Efter att bilderna togs blev Nora grinig och otröstlig. Hon fick mat och somnade omgående i sin säng. 1,5 timme senare är hon klarvaken och ville inte sova. Jag tar därför med henne till vårt sovrum för att försöka få henne att sova utan positivt resultat. Hon vill göra allt annat än att sova. Toppen när jag ska upp tidigt i morgon. Tillslut får jag lägga henne i sin säng. Det funkade inget vidare att få henne att somna. Däremot efter lite mer mat, närhet och gnäll somnar hon äntligen. Att vara förälder är inte alltid enkelt men vem hade trott att något skulle vara enkelt här i livet? Då vore det ju ingen utmaning. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0