dags att vara föräldraledig igen


I morgon infaller dagen jag väntat på. Det är min sista arbetsdag på cirka 3 månader. Jag ska vara mammaledig med Nora. Men innan vi blir ensamna om dagarna/kvällarna är Noras pappa hemma en vecka till. Redan nu börjar hans jobbångest komma mer stormsteg. Vilket jag helt kan förstå då jag kände likadant när jag skulle börja arbeta. Skillnaden var att jag var hemma längre men fick en mjukstart då jag bara jobbade 3 månader.

Det har varit både skönt och tråkigt att lämna hemmet. Att komma tillbaka till ett fysiskt arbete efter 1 år var tufft men allt går bara viljan finns. Det har varit stressigt och vissa dagar hade jag hellre varit hemma med familjen. Men måste säga att 3 månader har gått otroligt fort och lillan har utvecklats med stormsteg under tiden. Jag ser fram emot de sista månaderna innan förskola och jobb startar. Jag ska försöka och njuta så mycket det går av tiden. Men i bakhuvudet vet jag att även den här tiden kommer svischa förbi.

Det kommer bli en fartfylld och jobbig tid men ändå något jag ser fram emot. Hoppas att det blir svalare väder så vi kan vara i lekparken. Hon behöver komma ut eftersom att hon har varit inne en del nu när det har varit så varmt. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0