9 månaders bebis

 
Den här älskade lilla ungen kan charma vem som helst och gå mamma och pappa på nerverna. Trots detta är hon det bästa som hänt oss. Igår blev hon dessutom 9 månader. Att du varit med oss lika länge som i min mage känns ofattbart.
 
Under veckodagarna är det fortfarande pappan som är hemma medan jag arbetar. Vissa dagar känns det tråkigt att behöva lämna hemmet när sambon och dottern är hemma. Däremot får jag oftast ett mysigt välkomnande när jag kommer innanför dörren. Det positiva är att jag kan börja räkna ner dagarna tills jag går hem på mammaledighet igen. Då jag kommer få lite mer att göra om dagarna än tidigare då lillan inte kunde ta sig någon stans själv när jag var hemma med henne själv sist. Dessutom arbetar sambon kväll vilket innebär att jag kommer få mer att göra själv.
 
Mycket hinner hända på en månad. Nora har snart 4 tänder och självklart kom dem ungefär samtidigt. Vilket innebar att vi hade en lagom grinig unge när de började titta fram. Den tredje kommer inom kort att titta fram i överkäken och hoppas det dröjer ett tag till nästa dyker upp. För övrigt gillar hon fortfarande sånger, mat, åka vagn och ta sig fram helt själv. Nu är det så spännande att utforska allt som går. Inom kort kommer hon även kunna gå det är bara balansen kvar.
 
Nora somnar mellan 18-19:30 och kan vakna för att äta lite välling för att sedan somna om igen. På morgonen vaknar hon mellan 06-08. Då hon får sitt första mål på dagen som är välling. Därefter sysselsätter sig sambon och dottern med olika saker fram till nästa måltid. Beroende på hur hon äter så äter hon oftast med 3 timmars mellanrum. Ibland kan det bli oftare om det behövs. Hon sover oftast när behovet finns däremot är det svårare om vi är iväg då det är fullt fokus på allt annat.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0