Norskdeckare med hög spänniningsfaktor


Norske författaren jørgen jæger vet hur en bra deckare ska skrivas. Redan från första sidan kastas läsaren in i en allt annat än lugn dag för huvudpersonerna. Vilken spänning och bladvändare. 

Att sluta läsa boken för att sova är en utmaning. I alla fall jag vill hela tiden veta hur det går med fallet och huvudpersonerna. 

Vi roar oss inne bäst vi kan


Den eländiga värmen fortsätter att ställa till det för både små och stora människor. Det är bränder här och var i landet och brandfara i större delen av landet. Nej nu skulle det behövas en hel del regn. 

Att arbeta i den här värmen är sådär. Däremot har jag ändå tur som inte arbetar utomhus i den här värmen.

Lillan och pappsen har varit inne under de varmaste dagarna. Vilket de gör rätt i. Nora blir så varm av att sitta i vagnen i den här värmen. Hon har det bättre inne då hon kan svalka sig vid behov. Hur gör ni för att svalka er i den här värmen? 

Vi får försöka roa henne inne bäst vi kan. Idag började hon tycka att tvättmaskinen var intressant på håll. Detta ville jag givetvis få på bild. Det var lättare sagt än gjort! Så fort hon märkte kameran vände hon på sig och sken upp som en sol.varm sommardag


Det är lördagskväll och vi har spenderat dagen inomhus. Utomhus har det varit på tok för varmt både för vuxna och barn. Hade tankar på att ta mig ner till stan men värmen fick mig att ändra mig rätt så snabbt. 

Passade på att sitta lite i solen i morse innan det blev på tok för varmt. För övrigt har vi haft en lugn dag inomhus. Men tror att alla tre varit ganska slitna av värmen. Tack och lov kan vi få korsdrag i lägenheten. Dessutom ligger vårt sovrum på andra sidan så vi brukar ha ganska svalt om nätterna. Med undantag för värmen som varit nu. 


Jag trodde att det skulle bli enkelt att lägga Nora ikväll. Vad fel jag hade. Hon somnade ganska fort men vaknade efter någon timme. Att försöka söva henne efter att hon vaknade vara lättare sagt än gjort. Skulle tippa på att hon somnade vid 21. Stackars liten i den här värmen.

Nu när det äntligen blivit lugnt ska jag passa på att läsa några sidor. Gokväll på er!
RSS 2.0