Sluta skräm upp mamma

God morgon! Igår var en händelserik dag. Vi hade precis varit ute på en promenad och jag tar upp henne från vagnen. Då brakar helvetet loss ordentligt! Lillan gallskriker så att jag börjar undra vad jag har gjort för fel. Det var ett sådant där skrik så man hör att hon har ont någon stans. Då hon inte kan tala om vad som är fel och vägrar sluta skrika ringer jag sambon med hjärtat i halsgropen. 

Sambon var på arbetet och kunde inte göra mycket. Däremot säger han att jag ska prova att ge henne mat. Då jag inte allt för länge sedan hade gett henne mat var det inte min första tanke. Innan vi gick ut ammade jag henne så hur kan hon redan vara hungrig? 

Även sambon var orolig för Nora och ringde svärmor och rådfråga henne. Svärmor hörde snart av sig och så att hon skulle komma förbi. Snacka om räddaren i nöden. Medan svärmor var påväg hit lugnade Nora mer sig efter lite mat.

När svärmor/farmor kom förbi var lillan lika pigg och glad som vanligt. Svärmor kunde lugna mig med att det inte var något fel på lillan. Det som fick mig att reagera så kraftigt var att lillan har röda utslag på armarna och benen. Vi har ingen aning vad utslagen är eller varför de uppkommit. Vi kommer smörja utslagen med en fetsalva samt kontakta bvc. Hoppas att det ska ge med sig snart.

Stort tack till svärmor som dök upp på stört när hon behövdes. Det är aldrig lätt att vara mamma och veta vad som ska göras.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0