Mjölkproteinfridag 3


Idag är vi inne på dag 3 av 14 i utredningen av ev. mjölkproteinallergi och röda utslag. Utslagen finns på armar, ben, halsen och på överkroppen (som ni kan se på bilderna).

Hennes utslag ser mycket bättre ut för att vara 3 dagen i behandlingsprocessen. Hoppas att det fortsätter i samma riktning och blir ännu bättre.

Mjölkproteinfria kosten ger också positiva resultat. Från andra dagen har Nora bajsat mer regelbundet än tidigare. Innan vi började med kosten kunde det hända att det gick dagar innan hon bajsade. Något som inte är normalt för en bebis. Hennes mage verkar må bättre och även hon. Dessutom äter hon mindre ofta med nya kosten. Innan kunde hon äta varannan timme vilket har förändrats till var 3-4 timme. Vilket känns mer normalt! 

Om det fortsätter i samma riktning känns det som att vi vill göra pricktestet direkt. Annars skulle vi behöva utsätta henne för ännu en jobbig period med magont med ny kost. Tycker det känns lite onödigt om vi ändå märker så stor skillnad på nya kosten. I och med att hon uppenbarligen har problem med magen behöver vi komma underfund med vad det är för problem med magen. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0