Mjölkproteinfri dag 4

Idag är vi inne på dag 4 av 14 i utredningen av ev. mjölkproteinallergi och röda utslag. Utslagen finns på armar, ben, halsen och på överkroppen.
 
Avföringen fortsätter att vara regelbunden och magen är lugnare och inte lika uppsvullen. Idag fick jag införskaffa andra förpackningen med ersättning. Snacka om att maten går åt fort! Köpte ersättningen i slutet av förra veckan och den börjar redan vara slut. Hur ska detta gå? Hoppas att utredningen snart är färdig då jag misstänker att hon har mjölproteinallergi.
 
Har glömt att nämna att lillans avföring är grön. Vi har ingen aning om varför och att googla är ju inte alltid ens vän som man säger. Vi fick upp så många förklaringar men inget verkade vara farligt. Sempers magdroppar är en oljelösning med bakteriekultur som håller magen i balans och som kan ha en lugnande effekt på oroliga små magar.
 
Känns ganska skönt att gå över till ersättning, men kommer kännas tråkigt att inte amma mera. I och med att jag inte ammar alls nu så kommer jag sluta amma/pumpa bröstmjölk. Till en början kommer det läcka en del men kommer bli skönt när det är över. Jag kommer att dra ner på pumpningen och bara göra det när det bildats knölar för att förhindra mjölkstockning.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0