fas3 fortsätter

\n
Go kväll läsare!
\n
I morse väckte lillan mig lagom när sambon skulle åka till arbetet. Med andra ord strax före klockan 05:00. Det har varit ännu en natt då Nora sovit själv utan att väcka mig. Vilket gör mamma superglad. Visst känns det tomt utan lillan hos sig men tror båda sover bättre på sitt håll. Gick upp och gav henne mat efter att sambon gick och sedan somnade vi om.
\n
 
\n
Hur har då hennes humör varit under dagen? Nora har varit på bra humör och varit väldigt glad och ätit mycket, precis som vanligt. Hon äter cirka varannan timme och kan ligga vid bröstet upp emot en timme. Vilket kan säkert ha och göra med att hon vill ha mer närhet och inte enbart mat.
\n
 
\n
Lagom när sambon kom hem blev hon på sämre humör. Återigen ville hon  ha närhet och var bara allmänt gnällig. Måste kännas lagom kul att komma hem till en gnällig unge. Bara att vänja sig då det inte är varken första eller sista gången hon kommer våra på dåligt humör. Hur skulle det se ut om alla var på topp humör jämt? I mina öron låter det lite som en fantasivärld. Alla har bra och dåliga dagar så det är helt normalt.
\n
 
\n
Nattuppdatering: 
\n
Tänkte sätta mig och läsa för andra gången sedan lillan föddes. Hinner inte ens ta fram boken innan lillan vill ha mat. Fastnar med henne ett tag och under tiden försvinner min energi helt. Det blev inget läsande det slutade med att jag och lillan somnar vid 21 tiden. Himla skönt att somna skapligt! Jag vaknar och hör både spårvagn och personer som pratat utanför fönstret. Första tanken som slår mig är att det redan morgon? Tittar lite besviket på klockan och inser att klockan "bara" är tolv. Typiskt jag som var pigg.
\n
 
\n
Försöker lägga lillan utan positivt resultat. Då hon ständigt är hungrig fick det bli att mata henne. Amningen brukar lyckas lugna ner henne oavsett problem. Nora somnar till slut som oftast gör när jag ammar henne. Givetvis vaknar hon när jag ska lägga ner henne. Däremot brukar hon somna om man bara ger henne lite tid. Därför hoppas jag att hon somnar snart och sover resten av natten.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0