extra gnällig

\n
\n
Go kväll!
\n
De senaste dagarna har vår dotter varit extra gnällig och sover inga längre stunder. Hon har väldigt svårt att komma till ro men somnar ofta i famnen. Tyvärr vaknar hon ganska snart igen vilket hon inte gjort innan. Hon har sovit bra fram tills för några dagar sedan.
\n
 
\n
Ännu en gång känner jag mig maktlös som nybliven mamma. Det känns lite som att inget jag gör duger åt fröken. vi har haft en del kvällar då lillan sovit sämre på grund av att magen krånglat. Men det brukar inte hålla på i flera dagar och oftast inte under dagen. 
\n
 
\n
Började bli bekymmersam när hon var kinkig en längre tid. Därför började jag läsa runt på nätet om vad andra föräldrar berättat. Skulle detta vara normalt eller behöver jag oroa mig? Gick runt i mitt huvud. Det skulle snart visa sig att det var helt normalt. Nora ska tydligen hamnat i utvecklingsfas 3, där det är mer intryck än tidigare. Fler intryck kan göra barnet känsligare och gnälligare. Vilket inte låter helt  otroligt då hon utvecklad en massa.
\n
 
\n
Som färälder kan man aldrig sluta oroa sig. Håller tummarna för att det inte håller i sig för länge för hennes och vår skull. Vill att lillan ska kunna sova lugnt och tryggt som tidigare.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0