Det sista experimentet - Emma Ångström

"En ung kvinna vaknar inlåst i ett mörkt och kallt utrymme. Hon vet inte var hon är. Hon minns inte hur hon kommit dit. Det känns som om hon är levande begravd, som om hon vandrar omkring i en kista långt ner under marken. Någon verkar ha planer för henne, och undan för undan uppdagas den fruktansvärda sanningen.

Sommaren 1995 är den varmaste sommaren på decennier och fjortonårige Dante ska tillbringa lovet i pittoreska Sundborn hos sin excentriske farfar. Där finns också Signe som har en förkärlek för det ockulta och Dantes karismatiska barndomsvän Freja. Men sommaridyllen slås snart sönder och en ny värld öppnar sig när Freja drar in Dante i en virvelvind av svartkonst och okända krafter.

Det sista experimentet är en rysare om hemligheter, död och besatthet. Det är Emma Ångströms tredje skönlitterära bok och den andra som rör sig i spänningsgenren."
 
Har tidigare läst en bok av Emma Ångström "mannen mellan väggarna" och hade sett fram emot att läsa "Det sista experimentet". Fick boken i julklapp och tyckte den lät väldigt spännande. Gillade tyvärr inte slutet på hennes förra bok men ville ge den här boken en chans. Tyvärr blev jag lika besviken på slutet på den här boken.
 
När jag läser boken får jag lite vibbar av att det ska ta form till det lite mer övernaturligt. Det hade gjort hela berättelsen mycket bättre och mer spännande. Tyckte inte riktigt att nutidsformatet riktigt passade in i historien men nu är det inte heller jag som skriver boken utan Emma Ångström. Dock måste jag erkänna att den hade sina stunder då den var mycket spännade och bra. Så skulle varmt rekomendera den till er som tycker om spänning och rysare.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0