Dagens besök


Hej på er! Klockan 06:30 tyckte Nora det var dags för dagens första måltid. Så det var bara att pallra sig upp från den uppvärmda sovplatsen och ge henne mat. Skulle gissa på att jag fastnade med lillan någon halvtimme. 

Egentligen borde amningsperioden vara en avkopplande stund med barnet. Tyvärr känner jag inte alls så. Jag känner mig bara stressad, det är något jag skulle behöva arbeta med. Trots allt är ju barnets närhet bland det bästa och kan snabbt förändras i takt med att barnet blir större. Därför ska man ta vara på de stunder man har med barnen. Ens barn är ju trots allt det bästa som finns.

Just idag gjorde det inget att bli väckt tidigt. Jag hade en del jag behövde hinna göra innan jag skulle få besök. Så fort lillan fått sin första måltid satte jag igång med att städa och göra mig klar. Att städa hemmet tog ingen evighet och jag hann även spendera lite tid med Nora innan besöket. 

Vid halv 11 tiden kom morfar och mormor förbi. Det kändes bra att jag hade hunnit mata lillan innan de kom så hon inte skulle vara så grinig när de var här. Hon är fortfarande ovanligt lugn med andra människor. Hon gör inga större ljud ifrån sig men det kan bara smälla till så är det bara mamma som gäller. 

Morfar och mormor tycker så mycket om lillan och prata och busade med henne medan de var här. I och med att hon inte sovit så mycket innan de kom somnade hon hos mormor. Hon lyckades även sova en stund i vagnen när de gick. Skönt då hon inte sovit så mycket. Men o andra sidan kommer hon sova mindre och mindre på dagen ju större hon blir. Så det är bara att vänja sig.

Medan lillan sov passade jag på att rensa ut lite kläder som hon inte längre kan ha. Kan inte fatta hur mycket en så liten varelse kan växa på kort tid. På tre månader har hon vuxit 14,5 cm och gått upp cirka 2300 gram.

På bilden kan ni se lillans nya klänning inköpt på julrean och köpt på kapphal. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0