Alla dessa dropparna

 
God morgon! Dags att stiga upp igen, tycker lillan. Hungrig som alltid! Hon väckte mig tidigare under natten/morgonen då hon låg och tog i för kung och fosterland. Det resulterade tyvärr inte i att hon fick ut något. Hoppas att amningen kan hjälpa henne att få ur en del ur magen. Amningen brukar ha en hjälpande effekt på hennes mage. Under senaste tiden hjälper amningen henne att slappna av och somna. Hon somnar istortsätt varje gång vid matningen. 
 
Måste säga att jag är lite trött på att ge henne alla möjliga droppar. De första dropparna vi  gav henne var fruktansvärda. Multidroppar som luktar/smakar illa och färgar av sig på allt.  Givetvis skulle hon äta 2 flaskor av den här skiten innan hon får sluta. Vi är inne på andra flaskan så snart är det över. När flaskan är slut går vi över till D-droppar. En himla massa droppar hit och dit.
I och med att magen strular kör vi även med magdroppar, som har gett positivt resultat. Kommer avvakta ett tag med att sluta med dem och rådfråga på bvc först. Sist men inte minst järndroppar som ges morgon och kväll tills hon är 6 månader.
 
Skrutten somnade efter amningen och här sitter jag pumpar mjölk. Hoppas på att jag hinner få lite mer sömn innan lillan vaknar igen.
 
Dagens planer: Först gå en promenad med lillan och inhandla ingredienserna till hipstergrattängen. Ska faktiskt inviga vår crocpot idag. Sambon har redan gjort det men inte jag. Har hört att den ska vara så smidig och använda. Det gäller bara att våga ta steget och prova. Än så länge lagar jag hellre på spisen. Kan tänka mig att det kommer ändras bara jag provat. Samt ringa chefen och meddela att jag kommer tillbaka 1 maj - sista juli. Snacka om att tiden gått fort! Har redan varit hemma med lillan i tre månader och ska vara hemma lika länge till innan jag börjar jobba igen. Tyvärr inget jag ser fram emot.</divNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0