3 månaders vaccin

\n
\n
\n
\n
Idag har lillan fått 3 månaders vaccinet. Vaccinena hon fick heter infanrix hexa (mot difteri, stelramp, kikhosta, polio, hemofilus, hepatit B) och synflorix (mot pneumokocker). Överlag måste jag säga att det är väldigt bra med vaccin det ända jobbiga är att det är inte så roligt när de små får sprutorna. Det gick bra att få sprutorna men hon gallskrek efteråt och det gjorde lite ont i mammahjärtat att höra. Jag som dessutom inte gillar sprutor överlag tyckte det var jobbigt och se henne få sprutorna i varsit lår. Det är ändå tur att hon får båda samtidigt så hon slipper uthärda mer smärta än nödvändigt. 
\n
 
\n
Hur ont det än gjorde i mammahjärtat att se henne gråta så var hon jätteduktig. Det tog inte allt för lång tid innan hon lugnande ner sig i vagnen vilket kändes skönt. Tycker så synd om lilla hjärtat och hoppas hon slipper feber och för mycket smärta.
\n
 
\n
Det var inte det ända vi gjorde på barnavårdcentralen, hon mättes och vägdes med. Dagens vikt och längd: 4440 gram och 56,5 cm lång. Så skönt och se att hon fortsätter att växa så fint.

Kvällsuppdatering:
När vi kom hem var lillan som vanligt men trött. Under kvällen har hon blivit gnällig och sover mycket så kan hänga ihop med vaccinet hon fick idag. Hon brukar inte sova så här mycket på kvällen utan brukar vara pigg och glad. Så hoppas att det snart går över.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0