Vårfin Nora!


Vilken toppen start jag haft idag. Oftast när Nora vaknar är det mat som står på schemat. Kan tilläggas att det brukar vara värst på morgonen då det gått några timmar sedan förra måltiden. Så var det även imorse. När maten landat i magen lugnar hon ner sig. Trots att Nora kräktes så hade vi det mysigt framför Babblarna innan hon somnade igen. 
 
Vad var det då som var så bra med morgonen om Nora kräktes? Än så länge har jag inga problem med lillans spyor (vilket jag kommer ha senare). Men hennes leende får mig på bättre humör. Bara att se henne räcker för att må bättre och hennes leende är oslagbart.
 
Medans lillan sov... passade jag på att ta en dusch så jag var klar för en tur på stan. Lagom när jag kom ur duschen vakade lillan och det var dags för gröt. Lillan är galen i gröt, hoppas hon är lika förtjust i annan mat med. Idag åt hon upp en hel portion gröt och gjorde mamma så stolt. Tidigare har hon endast ätit en halv portion. 
 
Turen till stan resulterade i flera fina fynd. Jag och mamma började med en tur till kapphal (där favorit märket Newbie finns). Mamma hittade några plagg till sig och jag hittade ett hårband & pyjamasar. Då vi ändå var i närheten av lilla klädkammaren så gick vi in och kikade där med. I butiken har de begagnade barnkläder med mera till bra priser. Gjorde några fynd, två tröjor i fint skick för under hundra lappen. Ett kanon bra pris för två plagg.
 
Mot landsbygden och bort från stadsljudet. När jag och mamma shopat färdigt åkte vi till min morfar och mormor sol bör en bit utanför stan. Där blev vi bjudna på mat och fika samtidigt som de passa på att prata med lillan. Som de uppskattar mycket! 

Nora fick även prova sitt nya hårband (som syns på bilden). Hon blev så söt!
 
Det bästa med den här dagen är att Nora äntligen börjar bli bättre från förkylningen. Lagom när jag börjar känna mig krasslig. Bara att vänja sig med sjukdomar då det kommer bli fler gånger under Noras uppväxt.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0