Trött och gnällig unge

Jag bara älskar svartvita fotografier de för med sig en speciell känsla som inte de med färger gör. Att jag har finaste fotomodellen gör fotot ännu bättre.
 
I morse vaknade jag innan Nora, tro det eller ej. Jag hann lagom gå på toaletten innan det var dags för att göra mat till Nora. Vilket jag inte brukar hinna då hon vill ha mat på en gång. Noras matbestyr tar lite längre tid nu när hon har annan kost. Först ska halva delen av vattnet värmas upp i vattenkokaren och blandas med pulvret. Sedan hälls resten av vätskan i som är kall så att maten inte ska vara för varm för att ätas. När hon vill ha sin mat på en gång känns det som att maten tar en evighet att göra. Vilken höjdare när man har en unge som gallskriker och vill ha maten helst för 5 minuter sedan. Allt ska verkligen gå på en gång när det gäller henne, vilket säkert gäller fler barn än bara hon.
 
Det kändes lite som att Nora hade vaknat på fel sida i morse. Inget fungerade, vad jag än gjorde! Hon brukar lugna ner sig efter första måltiden men inte idag. Det slutade med att vi låg och myste framför tvn. Givetvis deckade båda. Hur mysigt är inte det på morgonkvisten?
 
Efter mer mat och sömn lugnande hon ner sig. Nu är hon lika glad som vanligt, ligger i sitt babygym och lyssnar på en saga och pratar för fullt.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0