Sitter snart helt själv

 
Hej på er! Hade hoppats på att få sova skapligt igår kväll. Mina planer ändrades när lillan inte alls hade några planer på att sova. Hon var superpigg! Vi passade på och öva lite på och sitta själv. Hon gjorde bra försök men balansen är inte riktigt där ännu. I och med att det är nya saker och lära sig blev hon snabbt trött, grinig och otröstlig. Ofta när hon är grinig brukar det hjälpa när hon ligger hos mamma eller pappa. Vilket så blev fallet. För min del känns det svårare att koppla av när jag har henne hos mig. Nu när hon börjar röra på sig mer vet man aldrig vart man hittar henne. 
 
Vaknade 1-2 timmar senare då jag gav henne mat och hon kunde somna igen. När allt väl lugnat ner sig var det jag som inte kunde sova. Istället låg jag och letade inspiration för babyfotografier och barnrum. Att hitta inspiration skadar aldrig det kan behövas lite ideer.
 
 
Idag har vi haft besök av Noras gammel mormor och morfar. De hörde av sig idag och undrade om jag var hemma och kom förbi på en fika och pratstund med Nora. Som alltid när människor inte ser henne så ofta så märker de hur mycket hon växer på den tiden de inte sett henne. Vi pratade även om hur mycket hon vuxit sedan hon föddes. Hela 17 centimeter på 4 månader hur är det ens möjligt? Hon borde ha växtvärk!
 
I skrivandets stund ligger lillan och överröstar allt annat ljud genom att prata sönder mamma och pappas öron. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0