mjölkproteinfri dag 7

Idag har vi varit på återbesök på bvc. Var där för exakt en vecka sedan för att kolla  lillans utslag som inte vill ge med sig. Vi har haft misstankar om  att det skulle kunna vara mjölkproteinallergi. Noras farbror hade det när han var liten, så det är ingen omöjlighet att även Nora har det. 

Det beslutades i alla fall att Nora skulle äta mjölproteinfri kost, som gav positiva resultat. Hon har svarat bra på nya kosten och fortsätter att växa på bredden och längden. Dagens vikt & längd: 5115 gram, 58,5 cm. Inte underligt att hon börjar bli tung att hålla i.

Utslagen fortsätter att vara oförändrade. Därför fortsätter vi att smörja morgon och kväll till nästa återbesök. Har ävemän bytt ut miniderm till en fetare salva. 
I och med att hon svarade så bra på kosten fortsätter vi även med mjölkproteinfri ersättning. Nästa besök kommer en läkare titta på henne och hoppaw att vi får maten på recept. 

Tanken med det här besöket var egentligen något helt annat, nämligen gröt. Men känns viktigare att reda ut om hon har någon allergi innan vi introducerar gröt.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0