Mjölkproteinfri dag 11

 
Välkommen sega, tråkiga söndag! Helgen har gått fort, lite för fort om jag får säga det själv. Hade inte gjort något med en dag till med sambons sällskap här hemma.
 
Det ska bli spännande och se hur Noras kost och utslag blir nästa vecka. Utslagen har inte riktigt över helt, men är på väg att bli bättre. Trots ny kost fortsätter Nora att äta som vanligt, bajsa och gå upp i vikt. Precis som det ska vara när man föds liten.
Noras mage forsätter att må bra och fungera som den ska. Hennes avföring är fortfarande regelbunden (1-2 gånger per dag). Idag blev det ändring på det då hon bajsade 5 gånger. Helt otroligt! Jag tror aldrig att det hänt tidigare. Vi får se om det håller i sig. I vanliga fall brukar bebisar som äter ersättning bajsa mindre. Det har jag inte märkt på Nora, här har det varit tvärtom. Toppen att vi äntligen hittat något som underlättar bajsandet för lillan. Att höra henne skrika och ta i varje gång hon behöver tömma magen har känts jobbigt. Vid de tillfällena har hon dessutom varit otröstbar fram till att hon tömt magen. Vilket kunde ta sin tid. Helt underbart att de händelserna nu är ett minne blott.
 
Vi led verkligen med henne. Lilla hjärtat att du skulle behöva vara med om det här redan så här tidigt i livet.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0