Lillan växer så fort

 
Att barn växer fort är ingen nyhet! När de väl börjat växa, växer de så det knakar. Bara synd att mycket kläder som inhandlas in kan användas en längre period. Därför känns det bra att jag köper en del begagnade kläder. Mycket av begagnade kläderna är väldigt fina och knappt använda. Att köpa begagnat behöver inte innebära att det är sämre än nya kläder. 
 
Idag när jag letade runt i lillans låda efter något att ta på henne gjorde jag fynd. Jag hittade kläder hon aldrig använt och som behöver används snarast om hon ska hinna ha dem innan de är små. Anledningen till att hon inte använt kläderna är för att de var stora när jag handlade dem och de hamnade då i lådan. Känns som att det börjar bli dags att gå igenom hennes kläder lite mer noggrannt. Kan knappt fatta att hon har storlek 56 i kläder. Det känns som att storlek 44 nyligen var för stort. Lilla hjärtat vad du växer!
 
Hittade bland annat den här fina sjömansklänningen som jag köpte begagnad för ett tag sedan. Vore himla synd om hon inte skulle hinna ha på sig klänningen innan hon växer ur den. Därför passade jag på och ta på henne den idag. Trots att det inte är väder för att ha klänning på sig. Är hon inte för söt i sin klänning?Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0