Lägenhetsvisning

Idag bor jag och min familj i en 2a mitt i city. Tvåan är super mysig men det börjar bli trång efter att Nora föddes. Därför börjar det bli dags för att hitta ett större boende. Innan Nora föddes meddelande vi vår hyresvärd att vi vill ha en större lägenhet. Det har dykt upp lediga men de har varit 3or och inte de där lilla speciella som vi är ute efter. De känns lite onödigt att flytta bara för att, och sedan flytta igen för att vi hittat något bättre. Därför har vi väntat på att hitta den där perfekta lägenheten. Vilket nyligen dök upp!
 
I veckan dök den perfekta lägenheten upp! Vi fick se ritningen och ville gå och kolla på lägenheten. När vi såg ritningen såg den urmysig ut med många stora rum och ytrymmen. Vi var lite tveksamma till en början. Efter att vi gått runt några varv i lägenheten kände både jag och sambon lägenheten kändes toppen. Lägenheten har den där gamla charmen precis som vår nuvarande lägenhet. Det som gjorde den extra intressant är:
  • En stor balkong (ovanligt i hyresvärdens övriga hyreslägenheter)
  • Öppenspis (ej eldbar)
  • Stora rum
  • Stort skafferi
  • Ett av sovrummen ligger längre bort från de andra så vi slipper störa lillan när hon sover.
  • Stort badrum där tvättmaskin och torktummlare kommer sättas in vid inflytt. Guld värt med småbarn i hemmet. I dagsläget kan jag inte tvätta om inte sambon är hemma eller någon är här. Vilket gör att det blir en del tvätt varje gång.
Vi har inte bestämt oss ännu och ska fundera på om vi vill ha lägenheten. Men det finns många fördelar med lägenheten och vi har fått en del att fundera över.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0