Introducering av fruktpuré

 
Lilla N har upptäckt märkliga saker idag. Hon har fått prova att äta fruktpuré med päronsmak. Tyckter det var dags att introducera lite ny mat för lillan. Men vad ska man välja för smak? Det är ju inte föräldern som ska äta maten, så det bästa är väl att prova sig fram. 
Ändå stod jag vid barnmatshyllan i vad som kändes som evigheter. I och med att hon bara är 4 månader än så länge är det begränsat vad jag kan välja. Det fanns i alla fall några olika sorter men jag valde att ta päronpuré. 
 
Det skulle bli intressant att se N:s reaktion på den nya måltiden. Vi började med att ge henne en sked, hon grinade illa och undra vad f*n vi gav henne för något. Det såg inte ut som att hon tyckte det var speciellt gott. Men och andra sidan så är det nytt med att maten smakar något samt en helt annan konsistens än den övriga maten. Hoppas hon kommer vänja sig vid smaken/konsistensen. Annars finns det alltid andra smaker att prova. Kommer göra ett nytt försök i morgon och hoppas att hon tycker det är mer okej då.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0