Händelserik lördagskväll

 
Hej läsare! Våran lördag blev inte riktigt som vi tänkt oss, den spenderades på barnakuten. Lillan har under några dagar låtit ansträngd när hon andas. I och med att hon ligger i riskzonen för allergier kändes det viktigt att kolla upp det. För övrigt har hon nyst och hostat lite mer än vanligt. Däremot har hon inte varit snorig, därför var inte förkylning vår första tanke.
 
Har känt mig orolig över hennes andning så skulle kolla upp det på måndag hos bvc. Hade gjort det om hon inte hade låtit så ansträngd när hon sov igår kväll samt vaknat och låtit konstigt. 
 
Vi började med att  ringa 1177 som tyckte vi skulle åka med henne till barnakuten. Hon räknas fortfarande som spädbarn och därför ville de att vi skulle åka in och kolla hennes andning. Vilket vi gjorde!
 
Strax efter 22 tiden var vi på barnakuten och fick ett rum och vänta i. Skönt att barnakuten finns annars hade vi säkert fått vänta ännu längre än vad vi gjorde. Där satt vi med en övertrött unge som bara ville sova. Det kändes som att allt tog evigheter. De tog en massa prover, kollade tempen lyssnade på andningen. De kunde inte hitta något och allt såg bra ut. Läkaren sa att det antagligen är något som går nu. 
 
När vi kom hem deckade hela familjen. Det var en rolig lördagkväll! Idag när vi vaknade låter det som att lillan ät mer förkyld så det är väl bara att vänta ut och hoppas att det snart ger med sig.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0