Dags för nästa sjukstuga


Klockan 08:30 slog hon upp sina stora blåa ögon. Men tro inte att det alltid är sådan lång sovmorgon. Nejdå, dagen innan vaknade hon klockan 06:00. Nu var hon i alla fall redo för frukost och nya äventyr som dagen hade att erbjuda. Just den här dagen skulle hennes mormor komma på besök innan hon åkte den långa resan hem igen. N:s mormor bor inte i samma stad så de träffas inte så ofta. Därför passar de på och ses en del när hennes mormor är i samma stad. 

Strax efter halv elva kom N:s mormor. Hon hade med sig fika så vi passade på att fika och prata innan hon åkte hem. Det var skönt att hon inte stannade så länge då jag känt mig sliten hela dagen. Precis lagom när lillan blivit frisk ska mamma åka på samma förkylning. Så himla typiskt! Jag vill ju vara frisk och ha energi så vi kan hitta på saker. Håller tummarna för att det inte blir något långvarit.

När N:s mormor hade åkt hem blev det lugnt här hemma. Inte för att det var så livat innan men det var skönt att det bara blev vi igen. Nu kunde vi slappa i soffan och vila upp oss. Innan det hände det en liten olycka. Hon hade precis fått rena kläder och hamnat i babygymmet då världens fontän kommer ur munnen. Dags för äventyr på skötbordet och rena kläder. Där får man för att man ska ta på henne varmare kläder. Man kan ju tro att hon inte ville ha dem. Ibland vore det lättare om de små kunde tala om vad som är fel. Men hur vore det om man kunde allt från födseln? Rätt smidigt men hur kul vore det? Inte så värst roligt skulle jag kunna tänka mig.

Lillan har nu sovit en stund och det börjar bli dags för sömn även för mig. Håller tummar och tår för att jag ska bli ordentligt sjuk snart eller att det inte blir något. Oavsett så skadar aldrig sömn. Godnatt! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0