sista vabbdagen


Gokväll! Äntligen Fredag, eller nja måste säga att det inte känns som fredag. Det blir annat när jag varit hemma större delen av veckan. Helgen uppskattas inte på samma sätt som när jag arbetar. Självklart är det trevligt att ha sambon hemma mer än när han arbetar. Även att han måste vända dygnet.

För att vara säker på att Nora är frisk när hon kommer tillbaka till förskolan så har vi varit hemma idag också. Jag vill inte riskera att lämna henne för tidigt igen och behöva komma och hämta henne. Det är inte alltid så lätt att komma ifrån mitt jobb.


I morse klev vi upp strax efter 7. Då fixade jag Noras frukost som idag såg lite annorlunda ut. För att försöka matcha med förskolans måltider kommer hon nu få smörgås och havregurt som frukost. Det slank ner utan några problem och var lättare att ge än gröten som hon brukar få. Hädan efter kommer hon alltså få havregurt och smörgås. 


Noras mående är bättre och hon har mer energi och matlust. Tyvärr bråkar magen lite fortfarande men den är ändå bättre än vad den här varit. Dessutom äter hon en massa och det kanske tar tid innan magen vänjer sig vid all mat igen. Har hört att det kan ta ett tag innan magen återfår sin normala tarmfloran igen. Så hoppas att den blir helt bra snart. Men skönt att hon är piggare och inte kräks längre. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0