Nora är på bättringsvägar


Hej på er! Inatt har vi haft en grinig unge som vaknat till och från. Hon brukar somna om men när hon vakna återigen och skrek hade jag inget val, jag fick gå upp och ge henne välling. Det var ett tag sedan jag var uppe och matade henne så det kändes skönt att hennes aptit börjar sakta men säkert återgå till det normala. Hon måste varit jättehungrig då hon slukade hela flaskan utan några problem. Därefter kunde hon sova vidare utan gnäll.

Vi vaknade runt 07-tiden på morgonen. Det var ingen bra morgon för Nora. Hon hade ett fruktansvärt humör. Jag lyckades i alla fall få i henne lite gröt. Därefter tittade vi på julkalendern, slappa i soffan och lekte fram till mellis. Därefter var det sovdags. Det var enda gången hon sov idag. Vilket kändes lite lite för att orka vara vaken till kvällen. 


Det blev ingen lång sovstund och snart var hon igång och busa fram till lunchen serverades. Då Nora inte ätit så bra fick hon något hon gillar, potatismos och fiskpinnar. Det slank ner utan några problem. Det märks att hon mår bättre då hon är mycket piggare och orkar göra mer. Dock kändes det sådär när hon kommit på hur hon tar sig upp i soffan. Nu har hon kommit på att det är superskoj att klättra upp överallt där hon kan. I mammas och pappas värld är det inte lika roligt. Vi är lite nojiga över att hon ska göra sig illa.

Tanken var att Nora skulle sovit mer innan hennes fastrar kom på besök. Nora hade inte samma tanke och var nätt och jämt vaken till sovdags för natten.

Nora blev superglad av besök då vi inte haft så mycket besök i veckan. FASTER ❤ hon är bra tokig i sin yngre faster som mer än gärna är med henne. Däremot var Nora inte på bra humör när fastrarna gått hem. Det var katastrof! En trött Noris och mat är ingen bra kombo. Men hon fick i sig maten och fick sedan gå och lägga sig för natten. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0