Ledighet & julfirande


Äntligen får jag också gå på julledigt. Det ska bli himla skönt. Fast som så många andra hade jag gärna haft några fler dagar ledigt.

Vi kommer fira jul på 4 ställen i år. Sambons mormor, morfar, pappa och hos min mormor och morfar. Vi börjar att fira jul hos sambons mormor dagen före jul där vi brukar vara ett par stycken. Oftast firar vi jul där på julafton men alla kunde inte julafton så därför blev det dagen före. Julafton i år kommer istället firas hos min mormor och morfar, eventuellt även hos Noras farfar på kvällen. Annars är vi där och firar jul dagen efter jul. Sista julfirandet är hos sambons morfar som vanligtvis brukar vara hos innan jul. Det känns som att de aldrig tar slut så ska bli skönt när vi kan sätta oss ner och koppla av efter allt farande. 

I år är jag dessutom inte ledig så länge efter jul så kan vara skönt att vara hemma lite innan jag ska jobba igen. Annars har jag idag och i morgon och vila mig inför alla julfiranden. Visst ska det bli mysigt men känna sådär att åka omkring så mycket. 

Vi har lite små fix kvar annars är det mesta klart. Hur är de för er andra? Har ni mycket kvar att fixa inför jul?

God jul på er! Ta hand er och varandra.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0